DUR

DUR, det kompletta optimeringsverktyget

Image

Sluta trimma på en höft

Distribuerad övervakning och Underhåll av Reglerkretsar (DUR) är ett modernt verktyg för att göra trimningar av regulatorkretsar. I DUR samlas alla uppgifter från befintliga system och trimningar in. Sedan kan arbetet med att hitta rena vinster börja. DUR stöder ett metodiskt arbetssätt och gör därför trimmningsarbetet effektivare.

Image

Vad får man ut av DUR

DUR ger förslag på regulatortrimning genom automatisk beräkning av PID-parametrar från de dentifierade processegenskaperna. Informationen om förändringar sprids till berörda operatörer och produktionsansvariga med bibehållen säkerhet genom individuell behörighet för varje användare.

Image

Ordning och reda

Styrkan i DUR är databashanteringen – alla mätdata och optimeringar finns sparade tillsammans i DUR. En av de viktigaste delarna i optimeringsarbetet är ordning och reda. I DUR är alla åtgärder och tidigare inställningar spårbara och värdefull tid kan sparas till exempel i situationer då regulatorinställningar snabbt måste återställas.

Image

Ditt kompletta system

DUR är navet i optimeringsarbetet och är anslutet mot styrsystemet för att kunna hämta processdata. Användaren kommer åt DUR och dess information via ett webbgränssnitt, vilket gör att ingen speciell användarprogramvara behövs. Det gör det också möjligt att komma åt informationen utanför det egna intranätet.

Image

Gör rätt från början

DUR är egentligen inte ett svårt system att använda, men av erfarenhet vet vi att alla är barn i början. Därför ingår en dags grundutbildning i systempaketet. Vi delger er våra erfarenheter och tillsammans ser vi till att få ut den fulla potentialen av DUR.

Innehåll grundkurs

  • Introduktion till programmet
  • λ-trimning (introduktion)
  • Praktiska övningar
  • Underhåll
Kontakt: 
Relaterade Projekt: 
Entusiastiska elever, bra mjukvara och kunniga lärare gav mycket snabbt en ökad effektivitet i det chilenska pappersbruket Nueva Aldea. – Ögonen...